Qendra e Hemodializës Diaverum Lezhë

Open today 07:00 - 17:00

View treatment hours

ADDRESS

Rruga e Spitalit
4501 Lezhë,
Albania

View In Map

d.HOLIDAY

d.HOLIDAY
Get in touch

KEY TREATMENTS AND FACILITIES

  • Haemodialysis
  • d.HOLIDAY
  • Refreshments

Menaxher Klinike

Bledar Haxhia

View our specialists
Noticeboard

Your comfort is at the centre of our attention

Your comfort, wellbeing and safety are important to us. Besides providing excellent kidney...

d.CARE Application

Download the d.CARE application Our d.CARE application is now available for download to ...

About Treatment Schedules

Please make sure to be at the clinic site minimum 15 minutes before the starting of your t...

Getting to the clinic

DIRECTIONS FROM

Sorry, we couldn't fetch distance details
Use Google Route Planner
Loading...
WEATHER

Around the clinic

Get in touch

ABOUT THE CLINIC

Në Diaverum, ne u ofrojmë pacientëve tanë standarde vazhdimisht të larta të kujdesit në secilën nga klinikat tona në mbarë botën. Ndërsa përsosmëria e kujdesit tonë, e bazuar në qasje me standarde të larta, sjell rezultate mjekësore të shkëlqyera, ne gjithashtu njohim rëndësinë e fuqizimit të vërtetë të pacientëve, miqve dhe familjes së tyre. Kultura jonë empatike jep një përvojë holistike të kujdesit renal, duke përfshirë programin tonë d.holiday. Kjo u mundëson pacientëve që dëshirojnë të udhëtojnë, të kenë besim të plotë se mund të marrin kujdesin Diaverum, në mbarë botën. Sepse të gjithë meritojnë një jetë të kënaqshme. I gjithë ekipi ynë Diaverum ju mirëpret në klinikën tonë në Lezhë. Është klinika e parë e hemodializës për qytetin e Lezhës dhe ka lindur si Partneritet Publik Privat me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Fondin e Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor. Klinika ndodhet në brendësi të Spitalit Rajonal të Lezhës dhe shërbimi i parë i hemodializës është dhënë më 2 tetor 2016. Sot, 61 pacientë nga Lezha, Rrësheni, Miloti, Mamurrasi, Laçi dhe Dibra marrin këtë shërbim jetik ku një ekip prej 21 mjekësh dhe asistentësh e bëjnë këtë të mundur çdo ditë. Vizitoni Lezhën – qytetin e Ligës së Skënderbeut, një nga qytetet e lashta të Shqipërisë. Në vitin 1398, pas ndërtimit të kështjellës së tij, qyteti ishte nën kontrollin e drejtpërdrejtë të familjes feudale të Lekë Dukagjinit, por përfundimisht u pushtua nga Venediku. Një nga ngjarjet më të rëndësishme historike për Lezhën dhe në të vërtetë për të gjithë Shqipërinë, ishte “Lidhja e Lezhës” e famshme gjatë vitit 1444, bashkimi i parë politik dhe ushtarak mbarëshqiptar i njohur në historinë e saj.

Treatment Hours

Monday - Saturday

07:00 17:00

Treatments

Haemodialysis

Yes

Peritoneal dialysis

No

d.HOLIDAY

Yes

Kidney Transplant

No

Patients with HIV

No

Patients with Hepatitis B

Yes

Patients with Hepatitis C

Yes

FACILITIES

Dialysis Stations

18

Refreshments

Yes

TV screens

Yes

Free WiFi

Yes

Free transfer

No

Free parking

Yes

Clinic Team

Bledar Haxhia

Menaxher Klinike

Valbona Prenga

Drejtues Teknik

Useful information

Most patients pass the time during dialysis in activities such as reading, writing, sleeping, listening to music, watching TV or just chatting. All our dialysis centres have televisions, free Wi-Fi for use with a mobile device, and please ask the staff for details. Please bring headphones so that you do not disturb other patients. 

d.HOLIDAY

Planning to travel abroad?

Discover d.HOLIDAY